srijeda, 24. veljače 2010.

Swap


Ovo divno srdasce s bubamaricom dobila sam u valentinovskom swapu kojeg je organizirala Tea. Poslala mi ga je Marina iz Kutine. Marina je divna i draga, bas kao i ovaj pokloncic, a ima i spretne ruke. Mozda bi i nju trebalo nagovoriti da napravi blog ;).Ima vec neko vrijeme da sam dobila ovaj prekrasni patchwork neseser, zvan boxy! Napravila ga je i meni darovala moja draga Sandra. Ali nije to sve! Boxy je bio pun predivne vune! Kvaka je u tome sto je to vuna za carape i plete se na igle broj 2! Ja sam ipak kupila 2,5 i krenula u avanturu pletenja carapa. Ne zelim spominjati koliko sam puta parala i jos ih nisam napravila. Ali hocu! To mi je misija, makar plela i parala do slijedece zime! Za pocetak sam napravila cvijetic. he...nisam odolila :)

3 komentara:

Mirjana kaže...

Lijepe ogrlice, kao i uvijek. Nadam se da ćeš uspjeti u pletenju čarapa.

drenka kaže...

Znaci ti si dobila ovaj boxy pouch! Savrsen je.Pletenje carapa je i meni naporna rad, ali kad uhvatim vunu prvo pletem pa param i tako nekooliko puta.Mozd aje naporno ali na kraju se osjetim kao pobjednik i u pravu su kad kazu da postanesh "sock addict".

Lidija kaže...

Imala sam priliku vidjeti kak izgleda prsten kojeg si filcala vunom(crveni cvjetic),preslatki je.Kaj se tice pletenih carapa,nisam se jos upustila u tu avanturu ali me tjesi da mi je Sandrica jako blizu i kad ispijamo kavicu sve ce to ona meni da objasni:)Pozdrav!